Benczúr 11

A VI. kerület diplomata negyedében, a Városligeti fasor és az Andrássy út között, fákkal övezett nyugodt mellékutcában kínálunk elegáns, újépítésű otthonokat. Az épület a patinás és a modern egyedülállóan lenyűgöző ötvözete.

A beruházó, Pannónia Nyugdíjpénztár biztos finanszírozási háttérrel és teljes önerővel garantálja a projekt megvalósulását.
A Benczúr11 teljes körű ingatlanfejlesztési projekt menedzsment tevékenységének ellátásáért a beruházó kizárólagosan megbízott ingatlan portfolió-kezelő cége a GPM Kft. felel.

Bővebb információ: www.gpm.hu

Az ingatlanra az első épületet Melchior György tulajdonosnak Hild József tervezte, a házat azonban lebontották.
1879-ben a híres építész, Schulek Frigyes vásárolja meg a telket és épít rá nyaralóépületet saját családja számára. A terület ekkorra jelentősen felértékelődik, egymást érik a bankárok, arisztokraták családi palotái - Egger-villa, Egyedi-palota, Klösz-villa, Lánczy Leo franciás chateau-ja.

1896-ban épül meg a ma is itt álló épület jelentős része. A Benczúr utcába telepített, udvari szárnyával a tömb belsejébe benyúló épület tervezője, a na gyvonalú kompozíció részleteinek finomsága alapján Quittner Zsigmond vagy Freund Vilmos lehetett.

1905-ben az épületet Alpár Ignác tervei alapján az udvar irányába bővítették, elkészült az udvari homlokzata dísze, az öntöttvas oszlopokkal gyámolított erkélysor.

1924-ben Vidor Emil, a szecesszió mestere készített terveket a kétemeletes épületet új szintekkel történő bővítésére. Ekkor nyerte el a ház a ma is látható, végleges formáját.

A fentieknek megfelelően belátható, hogy a ránk maradt épület története, építészeti minősége átlagon felüli, megőrzése kötelességünk, a terveket ennek szellemében készítettük.
Elhelyezkedés

A belváros szívében mégis zöldben

Pest kedvenc parkjának szomszédságában, biztonságos, zöld környezetben épülnek új lakásaink, olyan nevezetes fővárosi helyszínek és épületek közelében, mint a világörökség részét képező Andrássy út, Kodály körönd, Hősök tere, Városliget, Széchenyi fürdő, Városligeti tó – télen Budapest legnagyobb szabadtéri korcsolyapályája - Vajdahunyad vár, Állatkert, Fővárosi Nagycirkusz, Műcsarnok és Szépművészeti Múzeum.

Tökéletes infrastruktúra

Az épületegyüttes a Kodály köröndtől illetve a Hősök terétől (Városligettől) egyaránt 5 percnyi sétára helyezkedik el. Az utca megközelítése kiváló, hiszen a kisföldalatti (M1-es metró) Bajza utcai megállója, a 75-79-es troli, a 30-as és 105-ös busz a készülő lakások közvetlen közelében található, a 4-6-os villamos, a 2-es illetve 3-as metróvonalak is kényelmesen, gyorsan elérhetőek.

A lakásoktól néhány perces sétára találhatóak a fontosabb közintézmények: iskola, óvoda, gyógyszertár, közért, bank, posta... Néhány nagyobb bevásárlóközpont a Westend és az Aréna Pláza autóval 10 perc és tömegközlekedéssel 20 perc alatt megközelíthető.

Kávézók
Üzletek
Sport
Kikapcsolódás
Lakáskínálat

Vissza nem térő lehetőség!

Újépítésű otthonok a Diplomatanegyedben.

Minden lakás elkelt!

Egység és tagoltság

3 különálló, a földszinten összekapcsolt épület-egységben kerül kialakításra 39 új építésű lakás; 2 szint mélygarázzsal. Az épület-egységek szépen parkosított díszkertet fognak közre.


Várható átadás: 2019. IV. negyedév.

Fizetési ütemezés:

  • 20%: szerződéskötés után

  • 30%: pincefödém elkészültekor

  • 40%: szerkezetkész állapot elérésekor

  • 10%: jogerős használatbavételi engedély megszerzésekor

Bővebben »

KLASSZIKUS ÉS MODERN

A Benczúr utcai klasszikus/patinás homlokzatú épületszárny a beruházó Pannónia Nyugdíjpénztár székházának ad majd otthont, míg a legfelső szinteken a garázsszintről induló saját lifttel elérhető belső kétszintes (duplex) lakások kerülnek kialakításra, lenyűgöző panorámával Pestre, a Bazilika tornyára és a budai hegyekre. A másik két udvari, íves homlokzatú, modern épületszárnyban hatalmas üvegfelületű, egyedi tervezésű, világos, modern otthonok kerülnek kialakításra. A felső emeleti lakásokból a káprázatos gellérthegyi panorámát is élvezhetjük.

KORSZERŰ OTTHONOK

A lakások mérete 30 nm és 150 nm között változik, egyedi kialakítással. Mindegyik lakás erkéllyel, a földszinti lakás kertkapcsolattal rendelkezik. Modern gépészeti megoldások, hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer biztosítja a lakók kényelmét.

Keresés
Hálószobák száma
Négyzetméter
0. emelet 1. emelet 1. emelet 2. emelet 2. emelet 3. emelet 3. emelet 4. emelet 4. emelet 5. emelet 5. emelet 6. emelet 6. emelet 7. emelet 7. emelet
Galéria
Befektetőknek

A lakásokat igény esetén a GPM Kft üzemelteti rövid illetve hosszútávú bérbeadással, akár 7-8%-os éves hozam biztosítása mellett.

Bővebb információ: http://gpm.hu/hu/tevekenysegunk/lakas-uzemeltetes

Kapcsolat Bővebb információkért lépjen kapcsolatba értékesítőinkkel!
Koltai Adrienn
+36 70-320-6600
koltai@gpm.hu
GPM Kft.
1067 Budapest, Podmaniczky utca 33.
+36-1-301-0812
info@benczur11.hu
www.gpm.hu